Fraktur, ben

Benet är trasigt

Skepp ohoj. Har alltid tänkt att mitt trasiga vänsterben bara var temporärt smärtfritt. Har ju fortfarande en hel del titan liggandes i underbenet. En lång märgspik och några korta söta. Ortopeden sa sist att dom får sitta i så länge dom inte bråkar. Nu bråkar dom.

Fraktur, benSkall se om dom lugnar ner sig under helgen annars kanske vi får öpnna benet och plocka ut dom. En gång fick jag infektion så då gick jag på en härlig antibiotikakur några månader. Antibiotika är jag inte alls speciellt sugen på att äta men det ringer en klocka i bakhuvudet när jag tänker på smärtan jag hade då och den som börjar komma krypandes nu.

Kanske behöver jag bara vila upp mig? Vi får se…

Share This:

3 reaktion på “Benet är trasigt”

  1. Matti, jag har läst din blogg och vill säga att det är nåt av det finast jag har läst. Vilken resa! Och vilken kämpe du är. Du skriver helt fantastiskt och din blogg kommer vara en utav de få bloggar jag läser. Blev väldigt rörd av din historia.
    Du är grym!
    /Monica ( Leons mamma).

  2. Hej! Ville bara säga att jag tycker du är GRYMT stark och typ helt sjukt grym. Kan inte alls sätta mig in i hur något sådnt som du gått igenom skulle vara, men jag hade verkligen inte klarat av att vara så stark mentalt. Du är ju helt grym, hoppas att allt är bra, och fortsätt kämpa på!

  3. Tack för dessa fina kommentarer:-) Det ÄR en resa. Jobbig men, (som jag sagt förut) ganska intressant. Idag var jag på gymmet och då kände jag mig inte speciellt stark alls. Orkade KNAPPT lyfta 3 kilo med min vänsterarm och axel… Vänster skuldra var dock i finfin form idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.