Kategorier
Blogg för rehabilitering

Operation mot dubbelseende

Nu har det gått två veckor sedan min operation mot dubbelseende. Skelningsoperation. Ögat är bara lite rött nu och nästan lika stort som det andra. Det är lite för tidigt att säga exakt hur bra det kommer att bli med mitt dubbelseende men det är i princip bra! Jag ser lite dubbelt men det är riktigt bra om man jämför med innan. Då använder jag vanliga glasögon utan någon prisma inslipad.

Träffade läkaren i måndags och han var riktigt nöjd. ”Vad glad jag blir!” sa han. Tur jag träffade honom så att han kunde operera mig och få bort mitt asjobbiga dubbelseende!

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.