Kategorier
Blogg för rehabilitering

Sjukgymnast inbokad

Nu har det återigen blivit dags för en träningsperiod hos sjukgymnasten. Går på fungera i Göteborg. Tyvärr har min sjukgymnast jag varit hos innan slutat men det finns ju fler. Kanske är det bara bra med en frisk fläkt som kan angripa mina problem på nya sätt.

Var på gymmet i morse och kände att jag har ”slappat” länge nog. Hoppas att jag får en stentuff sjukgymnast som kan säga till mig på skarpen. Jag behöver lite vassa armbågar och pekpinnar. Nu får det vara slut på den enkla träningen och den jobbiga får gärna börja på riktigt… Skulle gärna vilja vara både fysiskt och psykiskt slut när jag går där ifrån. Måhända låter jag en smula udda men jag vill ju gärna att det händer saker.

Kanske går det att jämföra lite med att tatuera sig. När jag är där och blir inplastad och är allmänt trött och svettig så säger jag ”aldrig mer”. Sedan sitter man där igen och svär att ”aldrig mer”. Dyrt är det också.

Sjukgymnasten kan man ju gå till på högkostnadskortet men det är lika jobbigt i stunden för det. Jobbigt men kul.

Share This:

2 svar på ”Sjukgymnast inbokad”

Jag va med om en olycka också 🙁 fick sladd o körde in i en buss:( så så jag fick en hjärnblödning men ingen ont eller inget brutet! Tur de.. Min olycka va i februari detta året:( min högra sida blev påverkad ;( jag måste lära mig gå igen 🙁 o mitt tal är påverkat :(men jag gå tränar iaf. Igår gick jag 1300 meter helt själv!!! Jag har gjort rekord varje gång!!! Men jag e skitledsen 🙁 det känns som jag aldrig ska bli bra igen 🙁 va tror du??

Hej Lina. Tråkigt att höra. Det är helt värdelöst! Jag förstår att du är ledsen. Nu vet jag inget om dina skador men det låter som att du har HELT rätt kämparglöd för att bli riktigt bra. Allt kanske inte blir precis som förut men jag tror att det kommer att bli riktigt bra.

De problemen som ev. skulle kvarstå ett tag lär du dig hantera och ärligt talat tror jag inte du kommer att vara speciellt ledsen. Känns dumt att säga det men tänk hur jävla illa det kunde gått! Det har nu bara gått ungefär ett halvår och du går redan så långt. Ge det ett halvår till så skall du se vad som har hänt!

Deppa inte. Hjärnskador är skitjobbiga men det låter väldigt lovande för din del!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.