Kategorier
Blogg för rehabilitering

Träning är ibland bara gym…

Ibland så orkar man inte mycket mer än att promenera och gå till gymmet. Att lyfta tunga saker upp och ner, upp och ner, fram och tillbaks, upp och ner är inte alltid så spännande men jämfört med många andra saker som det skall tränas på så är det både väldigt skönt och konstigt nog avslappnande.

Simma tycker många är väldigt behagligt men det är ett exempel på en sådan sak som jag borde göra oftare men DET är superjobbigt. Att jag dessutom uppför mig en smula udda när jag kommer under vattnet med huvudet är en annan jobbig bagatell. Så fort jag får ner huvudet lite under vattenytan (vilket händer ofta eftersom jag inte kan simma) så reagerar min kropp på det med att ta ett riktigt djupt andetag.

Oerhört dumt! Har detta INTE med hjärnskadan att göra känns det ju om möjligt ännu dummare…

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.