Om mig

Innan hjärnskadan

Innan min trafikolycka var jag 26 år och relativt frisk. Pluggade dataspelsdesign med inriktning på grafik på högskolan i Skövde. Spelade trummor i ett rockband. Spelade även piano, gitarr och sjöng. Tyckte om att sporta och jag anser att jag hade relativt god kontroll på min kropp. Exempelvis tyckte jag om att gå på händer och jonglerade mycket. Åkte mycket skateboard och snowboard och bodde två säsonger i st. Anton i Österrike.

Här kan du lyssna på musik där jag sjunger, som spelades in strax innan olyckan. Nu för tiden skriver jag musik när jag orkar och låter vänner spela och sjunga istället. Men största nöjet var att spela själv så det är helt enkelt inte lika roligt nu.

Efter hjärnskadan

Jag är samma person men lite annorlunda. Tycker nog själv att jag blivit lite klokare. Skulle nog säga att jag är lite hungrigare. Har lärt mig mycket samtidigt som jag förlorat mycket. Saker som jag uppskattade är borta. Saker som jag brann för kan jag helt enkelt inte ägna mig åt eller hålla på med längre. Men det är viktigt att hitta nya saker att pyssla med. Det blev inte riktigt som man hade tänkt från början bara…

Share This: