Syfte

Tanken med hemsidan är att hjälpa och motivera andra människor som har haft liknande upplevelser som mig. Kanske varit med om en olycka, haft en stroke eller drabbats av någon typ av hjärnskada på annat sätt. Själv var jag med om en trafikolycka.

Jag vill berätta om det som hände mig. Hur livet har ändrats men framför allt beskriva hela vårdprocessen och rehabiliteringen. Vad som funkat bra, vad som har varit givande, hur lång tid olika saker har tagit m.m. Hur min rehabilitering har gått till och vad jag tränat på och på vilket sätt.

Jag skulle själv tyckt det varit både skönt och motiverande att läsa om någon annan som varit med om något sådant här när jag rehabiliterades som mest och få se att det faktiskt går att bli bra och återhämta sig från sådana här skador. Kan jag hjälpa någon person så är det ju värt det! Rehabiliteringen pågår fortfarande och lär göra i flera år till men det blir hela tiden bättre:-)

I januari 2009 var jag i Åre och fick hjälp av totalskidskolan och kunde åka snowboard igen. Det var ett stort steg för mig.

Har du en liknande historia som du anser kunna vara värd att dela med dig av till andra intresserade och kanske andra skadade personer så tveka inte att kontakta mig. Du kan också lämna en kommentar!

Observera!

Detta är min berättelse och mina erfarenheter och det kan mycket väl finnas faktafel. Kanske rent ut av saker som stämmer illa överens med dig och din kropp, således tycker jag att du ev. skall rådfråga din läkare eller sjukgymnast innan du tar till dig en del av mina tips. Hur lång tid saker tar beror på massor av faktorer. Hur allvarlig var skadan, hur gammal du är, hur du var innan din olycka (balans, kondition, fysik, van vid att träna etc.) och en massa andra faktorer…

Share This: