Uppdatering om hjärnskadan

Tiden går…

Det var nu länge sedan jag skrev om min rehabilitering efter min trafikolycka.

Livet rullar på och jag kämpar på. Jag går fortfarande hos sjukgymnast och denna gång har vi lagt fokus på balans och snabbhet i benen. Jag går nu hos Hälsa i Kubik (öppnas i ny flik). Mitt mål är att kunna småspringa till spårvagnen utan att missa den eller att ramla försökande.

Jag jobbar också 25% med en varaktig sjukskrivning. Att kunna jobba mig förmögen har jag inget större hopp om men det gör absolut inget.

Jag har fortfarande min batteridrivna lådcykel och den cyklar jag på flera gånger per vecka, till jobbet bland annat.

Förra veckan jag på återbesök hos ortoptisten för att kolla status på mina ögon. Resultatet från operationen för dubbelseendet håller i sig. Bra där.

Share This:

En reaktion på “Uppdatering om hjärnskadan”

  1. Hej Matti!
    Lisa som skriver, kommer du ihåg mig? Du hälsade på mig en gång på Björkacken. Tänkte bara fråga, hur tycker du det går med Hälsa i kubik? Jag har kollat upp dom på nätet, och det står att dom hör till Primärvården. Tidigare när jag har pratat med dom, Primärvården då, så säger dom att dom inte kan så mycket om våra skador. Så jag blir lite fundersam.
    Du kan maila mig.
    Hälsningar Lisa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.