Kategorier
Blogg för rehabilitering

Allergisk mot vassle?

Oj vad svårt det är att hitta VAD det är jag är allergisk mot. Det är ett riktigt lurigt detektivarbete och min teorier pendlar från vecka till vecka. Dagens hypotes känns faktiskt som den ”bästa” hittills.

På jobbet äter jag alltid ett par knäckebrödsmörgåsar men massor av mesSmör på vid 10-fikat. Gott är det. Idag tog jag extra mycket mesSmör för jag var på bra humör. Strax efter fikat började det klia i mina läppar…

Vad innehåller då mesSmör? Vassle. Det är inte jättekul att ha allergier men det är jättekul att vara allergisk mot vassle. Åtminstone om man vet om det.

Allergisk mot vassle?

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.