Äntligen träning igen

Ikväll har jag varit på gymmet. Jag frågade när jag senast var där? 10 April. Jösses! Över 4 månader. Så pass långt träningsuppehåll har jag nog inte haft på nästan 20 år.

Hur som helst så har jag längtat mer och mer och jag kände att jag började bli lättirriterad och lite deppig. Det var väldigt skönt att få träna lite igen. Antagligen är det väldigt viktigt både för fysiken och psyket. Det finns ju ganska mycket forskning som säger just detta så det är ju ingen nyhet direkt.

Det är ganska mycket med mycket just nu men jag skall verkligen försöka komma iväg till gymmet åtminstone 1 gång per vecka. Baby steps…

Share This:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.