Kategorier
Blogg för rehabilitering

Böj på foten!

Var på gymmet idag och gymmet jag tränar på har en stor sal med speglar runt väggarna. Där inne brukar jag öva på att springa. Idag blev det mest att försöka att observera vad som händer med mitt stackars vänsterben när det skall gå lite fortare.

Förutom att det rycker och beter sig allmänt ohyfsat kunde jag konstatera att jag knappt böjer på fotleden när jag går. Försökte att ”rulla” på foten och sparka ifrån med tårna. Skall försöka få in det i vardagen när jag går omkring. Känns som det behövs om det skall bli en mjuk, naturlig gång som även skall gå att öka i tempo.

Rull, rull!

Share This:

2 svar på ”Böj på foten!”

HAR DU PROVAT MBTSKOR?
VÄLDIGT BRA!
RÄDDNINGEN FÖR MIG SOM UNDERSKÖTERSKA EFTERSOM JAG HAR EN EVIGT INFLAMMERAD HÄLSPORRE. MED DEM FÅR MAN EN NATURLIGT RULLANDE GÅNG MED FIN HÅLLNING. FRÅGA DIN SG. VAD HAN/HON TYCKER. KRAM LENA

Jag Har testat sådana några gånger i affären men det har inte blivit av att jag köpt några. Får väl göra ett nytt försök;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.