Kategorier
Blogg för rehabilitering

Har väntat länge nog!

Nu har det gått ett bra tag och jag gissar att dagen är nära. Har väntat länge nog. För ca. 2 veckor sedan svingade jag i min fot i kökströskeln. Det gjorde riktigt ont. Har nu mätt tröskeln och den är exakt 6 mm hög. Skulle vilja påstå att man inte borde slå i sin fot i en såpass ohög tröskel…

Ett par dagar senare svingade jag med full kraft i samma fot i en fåtölj och exakt samma nagel fick ta smällen. Idag när jag drog på mig en strumpa fastnade nageln och lossnade nästan. Så nära så nära.

Kan ju tillägga att nageln just nu sitter på en tå som sitter på min vänstra fot, som sitter på mitt vänstra ben som sitter på min vänstra kroppshalva, som (om jag inte misstar mig) styrs av min högra hjärnhalva. Hur som helst så vet ni som läst lite här på min hemsida att jag har lite problem att styra min kropp och i synnerhet min vänstra kropp. Jag kan nu tillägga att jag även har svårt att styra mina vänstra tånaglar.

Jösses vad snurrigt det blev. Kanske.

Här är i alla fall min teori om NÄR nageln äntligen lossnar från min vänstra kroppshalva.

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.