Kategorier
Blogg för rehabilitering

Hjärnskadad på spotify

Nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och lagt ut min musik på spotify. Denna skivan med 5 låtar spelades in 2005. Alltså strax innan olyckan som resulterade i en paus med mitt musicerande. Pausen är fortfarande aktiv men jag tänker att den får sluta upp att hålla mig tillbaka snart. Det är visserligen skönt att ta en paus ibland men både min fysiska och min psykiska kropp vill gärna återuppta musiken snart.

Visst gör jag lite musik nu också men nuförtiden är det inte jag som låter. Lite exempel på musiken kan ni ju hitta på loveall.se och faktum är att musikern och trummisen Måns sitter och mixar mitt senaste alster just nu. Det skall jag lägga ut så snart det är färdigt. Har fått äran att jobba med riktigt duktiga musiker plus att låten går i 5/4-takt vilket jag diggar så mycket. Skall bli kul att se om någon tycker om den låten…

Här är då ”Matti goes pop” på spotify


Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.