Kategorier
Blogg för rehabilitering

Lars Danielsson & Leszek Mozdzer

Var på konsert i måndags. Riktigt bra. Där ligger man i lä… Oj, vad de lirade.

Måste även passa på att säga en HELT annan sak. Under hela andra akt hade jag svårt att fokusera på musiken. Under pausen hade det nog kommit en man eller gubbe som hade fööör mycket parfym på sig. Jag fick sitta och försöka andas genom munnen. Själv är jag lite allergisk mot diverse dofter och partiklar m.m. Det kan jag ta. Problemet var mest att det luktade så förbannat mycket. Tips: tvål, deo och tandkräm brukar man klara sig bra på! Tänk INTE att ni kan ta på er extra mycket parfym för att den var så billig. Jag tror att jag alltid har varit känslig mot dofter men jag kan ju lätt säga att det i alla fall inte har blivit bättre efter min skada. Färdigklagat

Här har ni ett smakprov på musiken:


Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.