Kategorier
Blogg för rehabilitering

Milstolpe i rehabiliteringen

Det kan tyckas vara en bagatell och jag måste säga att det varit extremt bra att ha.

Idag 31/3 2011 går mitt handikappskort till parkeringen ut. Det är med delat vemod och glädje jag säger farväl till min rättighet att parkera på handikappsplatser med bilen… Det skall nog gå bra. Ingen rullstol, inga käppar, inget parkeringskort. Bara massa fina ärr på kroppen, stämbanden och själen. En del andra saker kanske men inget särskilt parkeringskort åtminstone 😉

Ärr på själen lät tungt. Det är det inte. När såren väl har läkt är bara ärren ett bevis på att man blivit lite visare och blivit lite mer erfaren. Det gäller kanske inte ALLA typer av ärr men i mitt fall känns de bara som små skrapsår nu.

Share This:

Ett svar på ”Milstolpe i rehabiliteringen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.