Kategorier
Blogg för rehabilitering

Nu testar jag tomatjuice efter gymmet

Har inte tränat på ett tag. Har varit sjuk flera veckor. Förutom att det är extremt tråkigt att inte kunna träna så kom mitt onda i ryggen tillbaka som ett brev på posten. Har en gammal snowboardrelaterad grej med ryggen och det är viktigt för den att jag håller igång-

I morse när jag skulle lyfta upp min som ur sin spjälsäng small det till. Eller ja, small o small. Det kändes som om någon rotade runt mellan mina ryggkotor med en smörkniv…

Kände mig frisk från min förkylning så jag gick och körde ett lätt pass på gymmet. Två timmar efter gympasset började min näsa att rinna ordentligt. Jag nös och snorade. Konstigt nog blir det ofta så efter gymmet.

Kom ihåg en ny studie jag läst om. Tomatjuice motverkar stress efter träning. Det kan mycket väl fungera för mig. Nu sitter jag och bloggar och dricker tomatjuice. Känner mig mindre snuvig. Placebo?

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.