Kategorier
Blogg för rehabilitering

Nyfiken på livet

Önskar ibland att man skulle vara lite mer nyfiken på livet. Observerade mitt barn. Jösses vad det undersöks och grejas med allt. Nästan allting är kul och spännande och han verkar upptäcka nya saker hela tiden. Själv kan jag ibland känna mig ganska svårroad och grå. I alla fall om jag jämför mig med barn. Det är ju inte så konstigt men likväl är det också lite tråkigt.

Tänk om man kunde se en bil för 47:e gången på en timma och omedelbart sträcka ut handen och peka, säga brrum-brum och le stort. Måhända kul för en själv men ganska jobbigt för omgivningen. Ni kanske förstår vad jag menar dock. Lite mer nyfikenhet och glädje i vardagen. Jag tycker ändå att jag är ganska glad men jag skulle vilja ha mer! Leva mer för stunden och i nuet…

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.