Kategorier
Blogg för rehabilitering

Paus från sjukgymnastiken

Idag har jag just avslutat ännu en period hos sjukgymnasten. Jag går i etapper. Nu har jag gått 10-12 ggr och tränat samt fått en hel del nya övningar som jag kan jobba med själv. Bara jag vet vad jag skall öva på så kan jag mycket väl göra det själv, på gymmet eller liknande. Vi pratade om att jag skall gå ytterligare en period, kanske med början i Mars 2011, och då börjar vi hela sessionen med att göra ett balanstest, och kolla snabbhet m.m. för att se aktuell status. Vi har ett återkommande test som vi kör för att se om det blir någon förbättring. Tror att balanstestet vi kör är Berghs balanstest. Hur som helst så kan jag säga att hittills så blir allting hela tiden lite bättre. Ganska små förbättringar men det går stadigt framåt. Helst skall man nog inte tänka på hur mycket tid och energi som ligger bakom varje liten förbättring. Bara att köra på!

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.