Kategorier
Påverkan efter hjärnskada

Sömn och sömnsvårigheter

Har både svårt att sova och att varva ner. Jag känner att jag behöver sömn men det är svårt att få ordentligt. Periodvis sover jag inte mer än några timmar per natt. Har ätit insomningstabletter och olika sömntabletter. Ett tag åt jag antidepressiva delvis för att man sover bättre. Har förstått att man väldigt ofta sätter in sådana per automatik vid sådana här händelser. Nu i efterhand så tycker jag nog att det är bra. För tillfället är sömnen ganska ok men det går som sagt upp och ner.

Inatt sov jag väldigt bra och vid frukostbordet tänkte jag på att ögonen fungerade väldigt bra. Jag kunde läsa lite i tidningen utan mina glasögon (det var fortfarande dubbelt men jag kunde få ihop det). Av detta kan vi således konstatera att trötthet påverkar en hel del…

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.