Kategorier
Blogg för rehabilitering

Tillbaks på gymmet

Nu bööörjar jag landa lite i allt som händer. Idag kunde jag smita iväg till gymmet en stund. Det blev just en stund för när jag kommit halvvägs i mitt träningspass så tyckte både kroppen och psyket att det räckte. Har ju inte blivit asmånga timmars sömn det sista. När jag är trött så är det snarare psyket än kroppen som inte vill mer. Hmm, det där är nog väldigt olika förresten. IDAG var det nog psyket som gnällde mest dock.

Med detta gnäll i åtanke gick jag raka vägen till mitt stammisfik och fick mig en dubbel espresso, en bondkaka och en liten (grym) brownie. Man får försöka ge sig själv och sitt sinne små belöningar. Det är inte bara hundar och barn som det funkar på. Det funkar garanterat även på mig…

När jag sedan kom hem låg vårt lilla barn någon timma och sov på mitt bröst.

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.