Kategorier
Blogg för rehabilitering

Vinter och förkylning

Det är tråkigt när man vill träna och kämpa men att hela tiden bli tillbakahållen av något så onödigt som en vanlig förkylning.

Jag kommer igång på ett bra sätt. Tränar hårt, har mera ork och känner att nu är det kanske dags att jag exempelvis lär mig att springa. Men så. Pang! Nyser och hostar och snuvar och har ont i huvudet och sover sämre och tappar lusten och tappar orken. Förkylningarna letar sig till min kropp liksom blodtörstiga fästingar. När man till slut lyckas rycka bort den så kommer det en ny och klamrar sig fast.

Hela tiden får jag bygga upp en ny motivation och en ny lusta. Nu skall jag ge denna förkylningen helgen på sig att dra åt hell…. och förhoppningsvis kan jag träna igen nästa vecka. Är allt som vanligt så hinner jag träna typ 2-3 pass nästa vecka innan jag får en ny käftsmäll…

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.