Kategorier
Blogg för rehabilitering

Byte av webhotell

Vet inte om hjärnskador kan påverka laddtider för hemsidor? I vilket fall som helst så är det för segt med mitt nuvarande hotell. Nu håller jag på att byta till binero. Kanske funkar de bättre med wordpress. Loopia funkar tyvärr inte så bra när man jobbar mot databaser. Det är svintråkigt sånt här. Jag tycker inte om att hålla på med det. Skulle hellre gå till gymmet och lyfta saker. Efter det skulle jag hellre tagit en kopp kaffe.

Jag har fått 60 min massage idag. Det var skönt. Kroppen var inte så där grinig som den kan vara ibland, det var bara skönt.

Share This:

Ett svar på ”Byte av webhotell”

Hej du!
Jag länkar till din hemsida i min blogg. Jag har nog en del ”yngre” personer som läser hos mig efter att ha haft stroke. Ibland får jag någon kommentar där de lämnar mejladress.
Det är viktigt att du gör din sida tycker jag.
Unga personer söker info på nätet. Ibland kan ni / vi ha svårt att hitta varandra i vården, de flesta drabbade av hjärnskador är mycket äldre.

(Jag är ung för att vara strokare, var 42 år och det är tio år sen nu. Men det finns strokare på tjugo även om de är sällsynta.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.