Kategorier
Blogg för rehabilitering

Vintrig rehab

Status då? Tja, det händer väl inte så mycket egentligen… Har inte orkat simma mycket alls under vintern. Gymmar i princip bara just nu. Tränar mycket ben. Styrka, snabbhet, balans och koordination. Det hade varit skönt att kunna sticka ut och jogga till våren. Eftersom all rehabilitering tar sådan tid så kan jag känna en viss tveksamhet till att ens själv tro på att det skall gå. Då jag vet att det är värdelöst att tänka negativt så försöker jag istället att inte tänka alls på huruvida det kommer att gå eller inte. Jag bar kör på helt enkelt. Förr eller senare går det.

I vilket fall som helst skall det bli skönt när man kan promenera på torrt underlag utan att riskera att halka på all is. Snö varvat med regn varvat med kyla varvat med mer snö varvat is varvat med tö varvat med kyla varvat med lite mera regn gör att det blir lite besvärligt.

Faktum är att jag bara har ramlat på isen en gång hittills i vinter. Detta beror nog på kombinationen av broddar, försiktighet samt att jag helt enkelt inte promenerat så mycket. Denna kombination är ganska tråkig.

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.