Kategorier
Blogg för rehabilitering

Hjärnskadad med mobil

Fler och fler surfar ju på internet med mobiler och ipads. Kollade lite statistik på ett par hemsidor och antalet besökare via mobila enheter, på de sidor jag kollade, var runt 30-35%. Det är mycket. Så nu har jag äntligen tagit det här med mobilsurfande på lite mer allvar och börjat optimera en del för detta.

  1. Iphones var klart i topp.
  2. Plats nr 2 var besökare med Ipads.
  3. Tredje placering kneps av Samusng Galaxy.

Även hjärnskadad.se är tänkt att optimeras för mobilsurf. Utseendet på hemsidan kommer att ändras något och då jag inte är färdig ännu kan det tänkas att designen skiftar lite igen. Glöm nu inte att jag gör detta för Er skull. Jag vill ju gärna att ni skall ha så fin läsupplevelse som bara är möjligt 😉

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.