Kategorier
Blogg för rehabilitering

Frisk och fräsch

Fräsch och fräsch… Frisk och kry! Eller tja, kry och kry… Frisk och fräck! Eller tja, fräck och fräck…

Det jag ville komma till var att jag varit förkyld och hängig i flera veckor. Detta ledde till att jag varken kunde eller ville träna. När jag inte tränar märker jag direkt av det, både fysiskt och psykiskt. Jag blir seg, trött och får ont i ryggen och känner att både balans och motorik blir nedsatt.

Nu är jag frisk sedan ett par veckor tillbaka och kan utan problem gå till gymmet igen. Jag känner mig piggare och mera alert. Får bättre aptit och jag sover bättre. Dessutom skrattar jag mer. Så lite på en jättedålig film häromdagen och där sa en man att ”psykiskt välbefinnande starta med fysiskt välbefinnande”. Det här var fritt översatt och jag antar att man kan säga det bättre på svenska. Hur som helst så tror jag det ligger en del sanning i detta.

Nu mår jag bättre fysiskt och jag mår även bättre psykiskt. Kan ju bero på att det inte regnar idag men jag gissar på att det är en kombination av massor av saker. Träning och fysik aktivitet gör mig glad i alla fall. Det är gött (göteborgskt) att träna!

 

 

Share This:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.